Här kommer division 3:s serieindelning – och det är väl inte egentligen några skrällar mer än att Nittorp inte återfinns i den serieindelningen. Har man hamnat med Göteborgslagen? Någon som vet mer?

Grupp A: Hisingen, Mölndal, Lions, Lysekil, Järnbrott, Munkedal, Rönnäng, Uddevalla.

Kommentar: Mölndal har fått in ett par riktigt vassa spelare och bör vara favoriter. Det ryktas om en liten satsning i Munkedal också. Övriga lag har jag på tok för dålig koll på.

Grupp B: Nittorp, Borås, Lidköping, Fotskäl, Skara, Tidaholm, Falköping.

Kommentar:Borås har fått inte ett par tunga pjäser som förstärker laget. I övrigt ska jag erkänna att jag har rätt dålig koll dessvärre.

Grupp C: Chalmers, Göteborgs IK, Skärgården SK, Ramberget, Varberg HK 2, KBA Pirates, Lerum, Partille, KB Knights.

Kommentar: Något säger mig att många lag i det här serien inte bedriver sin verksamheten särskilt seriöst Misstänker att Lerum kommer att ha lekstuga här.

Grupp D: Eksjö, Gislaved, Wettern, Make Believes, IK Guts, Nässjö, Valdermarsvik.

Kommentar: Här känns det som att Gislaved, Guts och Nässjö kommer att slåss om topplaceringarna. Kommer Valdemarsvik få ihop ett lag?

Grupp E: Diö, Lenhovda, Nybro Flames, Ronneby IK, Rydaholm, Skillingaryd, Virserum, Åseda.

Kommentar: Ronneby är tillbaka i seriespel igen efter ett års uppehåll. Det känns som att Åseda får ta på sig favoritskapet här. Hade nog högre förväntningar på Nybro Flames silly men mycket kan ju hända.

Grupp F: Frosta, Glimma, Halmstad 2, Lejonet, Limhamn, Malmö IK, Sölvesborg, Trelleborg.

Kommentar: Limhamn, Trelleborg och Sölvesborg får väl ses som favoriter. Men höjer ett litet finget även för Lejonet från Landskrona som fått in ett par rutinerade spelare i truppen.

Som sagt, Nittorp saknas. Men ni ser också att det nystartade laget Malmö IK återfinns i den sydligaste serien.