Alexander Wetterstrand gjorde i fjol sin första seniorsäsong, något som han löste med bravur. Han blev nämligen hela Nittorps poängkung med sina 44 poäng på 37 matcher och gjorde stor succé i bottenlaget.

Enligt uppgifter till Riktighockey.se är nu 21-åringen på väg till Alvesta. Han har tidigare bott i Växjö och trivdes väldigt bra där då. Det ska vara en av anledningarna till att Alvesta lockar. Det återstår att se ifall de kan sy ihop lösning – i så fall ser deras forwardssida synnerligen intressant ut.

I helgen valde även Michael Sjölin att skriva på att nytt kontrakt med Alvesta. Detta trots att han berättade för oss han skulle sluta helt med ishockey.

– Jag hade ett långt samtal med Peter (tränaren) och vi kom till slut överens, säger Sjölin till Riktig Hockey.

Under tisdagens har källor till Riktighockey berättat att HA74:s Oskar Fransson ansluter till Alvesta. Dessutom har Robin Danielsson och Benny Berglund förlängt sina kontrakt.