Mörrum har legat väldigt lågt under silly season. Under måndagskvällen gjorde man dock klart med sitt tredje nyförvärv. Målvakten Sebastian Eriksson hämtas från Malmö Redhawks J20-lag. Den närmare två meter långa målvakten har de tre senaste säsongen spelat i Malmö men är ursprungligen från Linköping. Den gångna säsongen hade han en räddningsprocent på närmare 92 procent.

– Sebastian är en reslig herre som mäter 199 cm. Fantastisk person som kommer passa in i vårt nya lagbygge där vi kommer prioritera lagsammanhållning och långsiktighet. Vi bygger vårt lag för framtiden och vi är helt övertygade om att Sebastian kommer vara en väldigt viktig pusselbit i vårt framtida lagbygge.
Kontraktet är skrivet på ett år, skriver Mörrum på sin webbplats.

Dessutom öppnar man för att det kommer presenteras fler spelare inom kort.

Sedan tidigare har Jacob Dreberg, Hampus Klozz, Markus Eriksson, Sebastian Johansson, Kevin Andersson, Malcolm Zander, Hampus Karlsson, Emil Rantatalo Thomas och Marcus Niemi kontrakt.