Stenungsund forsätter på den inslagna vägen med egna produkter. I helgen förlängde man kontraktet med den flitiga poängplockaren Joakim Kinger. 29-åringen stod den gångna säsongen för totalt 46 poäng.

– Det ska bli riktigt kul att se Kinger som ofta hittar målet. Förhoppningsvis gör han det även i divison 2, säger Stenungsunds sportchef Jörgen Norberg till Riktighockey.se.

Under helgen gjorde klubben dessutom klart med Jonathan Thorstensen, även det en egen produkt. Han kommer närmast från ett annat division 2-lag – Viking HC. Men vänder nu hem till moderklubben efter tre år i Värmland. Den blott 18-årige backen stod för 14 poäng på 24 matcher i den västra division 2-serien i fjol.

– Jag är mycket nöjd över att kunna få hem ytterligare en egen produkt av unga spelare, som vill spela för moderklubben, säger Norberg.

Noterbart är att av de 14 spelare Stenungsund kontrakterat, har hela 13 spelare ”Stingers” som moderklubb. Se och lär!