1. Daniel Pettersson – Osby
Fyller 20 år senare i höst men är redan rutinerad i division 2-sammanhang. Hängde dit 17 kassar i fjol och är en viktig kugge i Göinge-laget. Spelar inte i division 2 länge till.

2. Robin Carlsson – HA74
Fyllde nyligen 20 år och har under flera år producerat bra med poäng i Nässjös juniorlag. I fjol spelade han sin första hela seniorsäsong – och det slutade med succé. Carlsson noterades för 27 poäng och det ska bli intressant att följa hans utveckling i HA74.

3. Robert Roslund – Trollhättan
Fyller 20 i september. Vände i fjol hem till moderklubben till Trollhättan efter en sejour i Värmland och Dalarna. Öste in poäng i klubbens juniorlag – och stänkte samtidigt in elva kassar i Hockeytvåan. Spännande spelare!

4. Robert Sörensen – Bäcken
Blott 19 år gammal men snittade över en poäng per match i grundserien. I kvalserien mot divison 1 noterades han för sex poäng på 15 matcher. Har tidigare varit utlånad till Frölundas juniorverksamhet. Har framtiden för sig.

5. Linus Karlsson – Boro/Vetlanda
Har ännu inte fyllt 17 år men spås en lysande framtid. Enligt uppgifter till Riktighockey.se har flera lag ryckt i talangen. Stod för åtta poäng i fjol. Hur länge får Boro behålla centern?

6. Hannes Porsefjord – Kalmar HC
18-åringen har valt att flytta hem till moderklubben Kalmar HC. Fick under förra säsongen känna på spel i Hockeyallsvenskan med IK Oskarshamn och stod samtidigt för över 40 poäng i klubbens juniorlag. Finns stor potential.

Bubblare: Kristoffer Mourujärvi (Vänersborg), Henrik Olausson (Bäcken), Linus Dahlstedt (Kalmar HC).