Division 3

Avslöjar: Division 3-lag värvar från Schweiz

Division 3-laget Nybro Flames har legat lågt under silly season och har förutom den nye tränaren, Jens Brändström, endast värvat en spelare, målvakten, Philip Lund. Nu står det klart att man värvar schweizaren Rouven Renggli från divison 2-laget Söderhamn/Ljusne.

– Vi har fått goda rekommendationer om honom, en kille som är otroligt seriös, har levererat bra på juniornivå och vi tror att han kan ta ett stort steg hos oss i vinter. Han har alla förutsättningar att bli en viktig spelare hos oss, säger Nybro Flames tränare Jens Brändström till Riktighockey.se.

22-åringen noterades för en poäng på sina 23 matcher i Hälsingland i fjol. MEN, mycket roligt med sådana här exotiska inslag även i division 3-hockeyn.

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Läs mer

Division 3

Division 3-laget värvar målvakt från Norge

Philip Lundh, där har ni namnet på Nybro Flames nya målvakt. Han kommer närmast från Sparta Sarpsborgs J20-lag där han enligt Eliteprospects hade en räddningsprocent på 87.7 procent. Nu ska han kampera tillsammans med Malte Jacobsson och Christopher Ramqvist om förstaspaden i Victoriahallen.

– En målvakt som visat upp väldigt hög högstanivå, så här finns potential! Om Philip utvecklas på rätt sätt så kan han spela på en sådan nivå mer frekvent, säger tränare Jens Brändström till Nybro Flames webbsida.

Nybro Flames ska bli intressant att följa i vinter. Känns som att laget har kapacitet att prestera på en hög nivå med en spännande tränare i Jens Brändström.