Andre Leclair gjorde stor succé i Olofström under fjolårssäsongen och noterades för totalt 33 poäng på sina  32 matcher i klubben. Nu står det klart att han återvänder till Blekingeklubben även kommande säsong.

– Mot slutet av säsongen lämnade han Sverige för att genomgå en utbildning kopplad till sitt ”vid sidan om hockeyn”-jobb hemma i Kanada. Nu är han redo för en ny hockeysäsong och glädjande nog för oss så blir det i OIK-tröjan även kommande vinter. Andre trivdes väldigt bra under tiden i Olofström vilket såklart var till OIK:s fördel när han nu gjort sitt val till denna säsong och han kommer som de flesta förstår att bli en viktig offensiv pjäs i årets OIK, skriver klubben på sin webbplats.

Därmed ser det ut som att Olofström kommer bli att räkna med även kommande säsong. Det skulle inte förvåna mig ifall det dyker upp fler bomber innan säsongen drar i gång på riktigt.