Robin Fors tippar Division 2 Södra A:

1. Bäcken
2. Vänersborg
3. Trollhättan
4. Värnamo
5. Ulricehamn
6. Kållered
7. Kungälv
8. Alingsås
9. Töreboda
10. Tibro
11. Hovås
12. Stenungsund

Motivering:
Nu är jag part i målet, men tycker givetvis att Bäcken och Vänersborg ser vassast ut på pappret. Trollhättan kommer att vara med där uppe i år också. Värnamo vet jag lite för lite om men brukar spela en bra och fin ishockey. Sedan är det lite tombola lag 5-7 men väljer Ulricehamn för de är jämnast. Men Kållered har topparna och kan göra livet surt för vilket lag som helst. I botten har jag svårt att se att Stenungsund ska hänga med de övriga. Hade inte Alingsås haft en tunn trupp så hade jag nog tippat de högre upp.

Robin Fors Division 2 Södra B:

1. Mjölby
2. HA74
3. Kalmar
4. Osby
5. Boro
6. Mörrum
7. Motala
8. Jonstorp
9. Alvesta
10. Olofström
11. Lund
12. Åstorp

Motivering:
Tror att Mjölby kommer ta den här serien relativt enkelt. De ser lika starka ut som i fjol. Sedan blir det tufft race om de tre övriga platserna där Kalmar satsar och Osby har värvat bra. Får en känsla av att Boro får stryka på foten där. Mörrum har tappat mycket och bygger om. Två alltvåan-lag från i fjol som Olofström och Lund verkar ha det jobbigt och får kriga i botten av tabellen.