1. Daniel Ljungkvist – Boro/Vetlanda
Det är naturligtvis svårt att placera ”Ljunkan” på någon annan plats. Kommer hem till moderklubben efter flera år på vift. Kommer bli oerhört viktig för Boro, framför allt i defensiven.

2. Victor Carlsson – Mjölby
Om Ljungkvist innehar förstaplatsen för sin defensiven så är Carlsson raka motsatsen. Killen har en löjligt bra offensiv och hade troligen platsat i flera division 1-lag. Han snittar alltså en poäng per match – som back. Ett imponerade facit och en viktig pjäs för Mjölby i jakten på en division 1-plats.

3. Alexander Svensson – Jonstorp
175 centimeter lång och 67 kg enligt Eliteprospects. Det märks inte. Killen är granithård och har en fin tajming i sina tacklingar. Lägg till ett fint spelsinne och en härlig skridskoåkning på det. Oerhört viktig för Jonstorp nu när Sebastian Ström valt att sluta.

4. Erik Jönsson – Osby IK
Gjorde stor succé under sin första seniorsäsong. Har oerhört mycket hockey i sig och vi är övertygade om att vi kommer få se Jönsson på en högre nivå inom kort. Grabben är bara 21 år gammal. Tar han ytterligare kliv i år?

5. Martin Åkesson– Kalmar HC
Har förvisso mycket att bevisa, division 2 är en nivå han aldrig tidigare spelat på. Men är en mycket kapabel tvåvägsback som dessutom är lagkapten i nykomlingarna. Blir intressant att följa honom i Hockeytvåan.

Bubblare: Conny Berggren (HA74, Pontus Ronell (Motala).