Klubben värvade i april honom från ett lag i närheten. Sommaren flöt på, men när han anslöt till laget fick han veta att han inte var med i laget längre. Riktighockey.se har pratat med en besviken kille – som vill vara anonym på grund av att han är rädd att klubben inte vill skriva på några nya övergångspapper.

– Tydligen hade de plockat in en ny spelare innan jag kom och berättade inget för mig – trots att jag hade kontrakt sedan april, säger han till Riktighockey.se och fortsätter:

– Jag har rest jorden runt för att få reda på att jag inte är med i laget längre. De frågade om jag vill gå till ett division 3-lag eller bara träna med laget. Det här berättade de precis när säsongen började, hur lätt är det att hitta ett nytt lag då?

Men historien stannar inte där. Klubben hade lovat honom pengar. Det fick han inte, åtminstone inte till en början.

– De lovade mig pengar men efter att den nya spelaren kom ville de inte ge mig några pengar. Till slut betalade ordföranden en del pengarna, efter att jag berättat vad som hänt. Men jag har inte fått allt, berättar han.

Är du arg på klubben?
– Ja, jag är väldigt arg och besviken på dem.

Var han kommer ta vägen nu är oklart.