Vi börjar i norra Småland, närmare bestämt i Skillingaryd. De har fått in duktige forwarden, Johan Bornander, som tidigare huserat i Tidaholm där han ÖST in poäng i division 3. Debuten i Skillingaryd blev lyckad och han noterades för ett mål.

Mer från division 3: Det ryktas om att ovan nämnda Tidaholm kanske måst dra sig ur division 3 – detta på grund av spelarbrist. Klubben har inlett säsongen allt annat än bra förlorat senast mot Borås med 20–0.

Mer från Borås – de åkte på sin första förlust för säsongen när Skara hemmavann med 5–3 inför 142 åskådare. Imponerade.

Lite division 2: Mörrum har plockat in kanadensaren Guillaume St-Germain på ett try out-kontrakt. 19-åringen stod för 40 poäng på 20 matcher i Boden i fjol.

Alingsås/Sörhaga har skrivit kontrakt med Pete Masterton som gör comeback efter fem års uppehåll. Kanadensaren spelade senast Trinity Wester University.

Ännu mer kanadensiskt: Kalmar HC värvade för en dryg månad sedan in poängmaskinen, Craig Gallo, nu står det klart att han blir försenad. Enligt de lokala medierna ska det bero på strul med visumet.

Åstorp har signat upp den förre division 1-spelaren, Sanny Hafström. 22-åringen spelade senast i Helsingborg 2014 och har på sina två inledande matcher noterats för två assistpoäng.

Mer från Skåne: Det viskas om att Osby har gjort en rockad på sin målvaktssida. Där sägs det att Hampus Evaldsson tagit över förstaspaden. Vilket även de tre senaste matcherna vittnar om.