Division 2 Södra A:

Värnamo GIK–Kållereds SK 1
Den här matchen kan man nästa spika va? Värnamo är stekheta för tillfället – och Kållered har halkat lite för långt efter för att ha en chans på Alltvåan.

Ulricehamns IF–Hovås HC 1
Det här vinner Ulricehamn – trots att Hovås troligen får förstärkning i Victor Fagerberg.

Stenungsunds HF–Bäckens HC 2
Bombsäker tvåa, eller? Stenungsund har förvisso förstärkt laget i slutet men Bäcken känns ett par nummer för stora för nykomlingarna.

Kungälvs IK–Trollhättans HC X
Halvlurig match. Trollhättan kommer närmast från en uddamålsseger mot Stenungsund och och Kungälv körde över Kållered – åtminstone siffermässigt. Straffar?

Tibro IK–Töreboda HF 1
Carl Gustavsson är i högform, det här vinner Tibro på hemmais. Töreboda är ett av lagen som släpper in mest mål av samtliga lag i serien.

Division 2 Södra B:

Osby IK–Boro/Vetlanda HC 2
Den här matchen ska Boro vinna, vid seger närmar de sig utan tvekan en plats i Alltvåan. Osby fortsätter att blanda och ge.

Åstorps IK–Olofströms IK 2
Bottenmöte. Åstorp har visat sig vara ett mindre bra hemmalag och har fortfarande inte vunnit någon match i KvB-hallen. Andre Leclair avgör till Olofströms fördel?

Motala AIF HK–Kalmar HC X
Motala har hamnat i ingenmansland – medan Kalmar HC måste börja vinna lite matcher om de ska ta sig till Alltvåan. Har lånat en målvakt från Karlskronas J18-lag. Kryss och Kalmar vinner i sudden?

Mörrum GoIS IK–Jonstorps IF 1
Omgångens mest svårtippade match? Mörrum drar det längsta strået på hemmais och kommer ifatt Jonstorp.

HA74–Mjölby HC 2
Seriefinal! Lär bli en häftig match mellan två riktigt bra hockeylag. Mjölby tar en tung trepoängare och befäster serieledningen. Men det här blir en jämn historia.

Alvesta SK–Lund Giants HC 1
Den här matchen ska Alvesta vinna mot dunderjumbon Lund som uppenbarligen inte räcker till i division 2.