1. Johan Dånge
Hur het är karln? Har gjort sex mål på två matcher under förra veckan och hängde dit fyra baljor i Ulricehamns 6–3-seger mot Tibro på söndag. Nu har han noterats 16 mål på 18 matcher. Radarpartnern Kevin Carlsson har även han imponerat.

2. Torbjörn ”Hytten” Viktorsson
Vilken superprofil Olofströms målvakt är. Nu har han på nytt levererat ett närmast legendariskt filmklipp. Kolla in klippet här. Det är inte bara ”Hytten” som är het – hela Olofström går som tåget nu.

3. Hampus Nivalainen
Kalmar HC:s lån från Karlskronas J18-lag har gjort succé. På sina två matcher under förra veckan i klubben har han förutom storspel, noterats för två segrar och har en räddningsprocent på över 94 procent. Imponerade av en 17-åring.

4. Markus Twillman
Gjorde comeback i Trollhättan efter skadefrånvaro under söndagen. Han behövde inte lång tid på sig för att presentera sig på nytt. Först spelade han fram till lagets 2–0-mål innan han själv gjorde 3–0-målet – i boxplay. Oerhört viktig för Trollhättan.

5. Mjölby HC/Bäcken HC
Bägge lagen är klara för Alltvåan med fyra omgångar kvar att spela. Har under stora delar av grundserien varit one of a kind. Starkt!