Riktighockey.se hade inför säsongen stora förväntningar på Osby IK. En anledning till detta var att Daniel och Fabian Bohman valt att stanna i klubben. Men det har bara blivit fem matcher för tvillingarna från Tingsryd. De har under hela höstsäsongen dragits med knäproblem.

– Vi var tvungna att ta ett beslut. Osby behövde veta beroende på ifall de skulle värva in något nytt eller inte. Knäna har inte blivit bättre och då är det bättre att det körs rehab för att kunna komma tillbaka nästa säsong. Det är absolut inga hard feelings mellan oss och Osby, säger Daniel Bohman till Riktighockey.se.

Vad är ”problemet”?
– Det är okänt, vi har inte fått röntga knäna ännu. Men symptomen är att de blir vätskefyllda och instabila. Men nu har vi fått hjälp med bra rehab och kör sex dagar i veckan.

Nu lägger ni alltså ner säsongen?
– Ja, det finns inte så mycket att göra. Då är det bättre att bygga upp fysiken så vi kan komma förberedda till nästa säsong. Hockeysuget är dock enormt!

Daniel har under sina fem matcher med Osby noterats för fyra assist medan Fabian noterats för tre assist. Dessutom har de hunnit med varsin match med division 1-laget Varberg.

Hur tänker ni inför nästa säsong?
– Vi är öppna för allt inför nästa säsong, vi har jättemycket kvar att ge.