Det är bara en dryg vecka sedan Motala värvade två vitryssar och en ryss. Nu har de gjort klart med ännu en spelare i jakten på en topplacering i fortsättningsserien. Nästa spelare in i laget är den amerikanske forwarden Chris Blake. Något som lagets tränare Jimmy Komulainen bekräftar för Riktighockey.se.

– Det är en målskytt som är rejäl i sitt spel – han gillar att kliva in på kassen och skita ner sig. Chris är en rightskytt med ett vasst skott och känns på förhand som en spelare vi behöver. Dessutom är han lite äldre med viss erfarenhet, säger Jimmy Komulainen.

27-åringen kommer närmast från spel i den amerikanska collegeligan ACHA, där han huserat i Oklahoma.

Riktighockey.se kunde förstås inte låta bli att fråga om inledningen för de vitryska/ryska spelarna.

– De har varit bra. Men syntes att de var lite nervösa i onsdags. Jag tror att det kommer ännu bättre, de visar klass på träningarna, säger Komulainen.