Alltvåan:

HA74–Mjölby HC 2
Ruggigt spännande match mellan två av seriens absolut bästa lag. Vi tycker dock att Mjölby känns något starkare.

Boro/Vetlanda–Bäckens HC X
Tuggar Bäcken igång efter sin usla start i eftermiddag – eller tar Boro sin andra raka seger? Vi tror på en jämn historia.

Värnamo GIK–Trollhättans HC 2
Värnamo inledde genom att skrälla mot Bäcken i första omgången, därefter föll man mot Boro. Nu tror vi dock att ett revanschsuget Trollhättan tar sin första trepoängare.

Ulricehamns IF–Mörrum GoIS 2
Tidig seriefinal – vem kunde tror det? Vi tror att Mörrum besegrar Ulricehamn utav bara farten. Har precis som Ulricehamn verkligen imponerat inledningsvis. Roligt!

Vårserie A:

Sörhaga/Alingsås HK–Tibro IK 1
Tibro har inlett svagt och kommer till Alingsås med två raka förluster. Vi misstänker att det blir en tredje i eftermiddag.

Töreboda HC–Hovås HC 1
Töreboda går för tredje raka segern och hakar på i toppen av tabellen. Hovås ser svagt ut..

Vänersborgs HC–Kungälvs IK 1
Oerhört viktig match, framför allt för bortalaget, som behöver tre poäng i eftermiddag. Men Vänersborg känns starka och tar tredje raka segern – och därmed ett stort steg mot vidare spel.

Stenungsunds HF–Kållereds SK X
Rejäl urladdning för båda gängen senast. Lär bli en jämn historia. Marcus Idoff avgör till gästernas fördel?

Vårserie B:

Kalmar HC–Lund Giants 1
Kalmar HC har som förväntat kört över motståndet så här långt. Lär vinna även i eftermiddag – men Lund har imponerat inledningsvis.

Olofströms IK–Alvesta SK 1
Olofström föll lite överraskande mot Lund senast. Nu tror vi att de tar revansch mot Alvesta.

Jonstorps IF–Motala AIF 1
Jonstorp åkte på däng mot Lund i första match – vilket satte Kalmar i förarsätet. Måste vinna för att inte halka efter. Ett spetsad Motala med en lång bussresa får det svårt.

Åstorps IK–Osby IK 2
Osby kommer stärkta efter segern senaste och har dessutom sitt finska backförvärv spelklar. Åstorp räcker inte till och lär få kvala sig kvar i Hockeytvåan.